DocuSign Integratie

Just DocuSign and Go Green

Docusign is nu geïntegreerd binnen ParkingPro om het voor de klanten eenvoudiger te maken om documenten te ondertekenen. Scannen en posten is hierbij niet meer nodig. U kunt eenvoudig uw handtekening zetten met uw muis of vinger.

Bomen, water, koolstofemissies; de milieu-impact van papierproductie voor gebruik in document intensieve zakelijke workflows is aanzienlijk en vermijdbaar. In een tijdperk waarin bijna al het andere digitaal is, is er duidelijk een veel betere manier.

Post:

7 november 2019

Economic Board Utrecht

Expert Panel Member on Innovation

ParkingPro is gekozen uit 1000+ startende ondernemingen in de provincie Utrecht van afgelopen 5 jaar als zijnde meest innovatieve start-up. Uit deze ondernemingen zijn wij in het software segment toegetreden tot het expert panel van 4 bedrijven. Criteria waren:

-Is het product schaalbaar?

-Is het een nieuw en innovatief product of proces?

-Brengt het werkgelegenheid met zich mee?

-Heeft het internationale marktpotentie?

wordt vervolgt…

 

Post:

6 november 2019

eCurring

eCurring

Vanaf heden is eCurring gekoppeld met ParkingPro. Als u inlogt met uw financial login, dan kunt u binnenkort uw eCurring activeren. Dan worden uw facturen automatisch geïncasseerd door ParkingPro. Mocht u hulp nodig hebben bij het activeren dan kunt u contact opnemen met onze support desk.

Post:

30 oktober 2019

Outstanding24

Outstanding24

ParkingPro heeft vanaf heden een koppeling met Outstanding24 voor het debiteurenbeheer.

Zij zullen alle zaken overnemen mbt debiteuren en crediteuren beheer.

Post:

10 oktober 2019

ParkingPro Driver App

ParkingPro Driver App

Digital Check In, Multi Foto & GPS

Na de introductie van onze /m (mobiele versie) van ParkingPro hebben wij alle feedback verwerkt in onze Native App. Digitaal aannemen, meerdere foto’s maken zonder problemen, digitaal de handtekening zetten, GPS om de rit te loggen, kilometerstanden, QR scannen en live de reservering razendsnel wijzigen voor bijvoorbeeld retour vluchtnummers en tijden. Alle data, foto’s en handtekeningen komen in uw media tabblad bij uw reservering (live) in uw ParkingPro systeem. Zowel voor Valets als Shuttles te gebruiken.

Post:

01 oktober 2019

WordPress Plugin Directory

widget ParkingPro

Booking Widget Homepage

Onze nieuwste plugin is nu direct te downloaden in de WordPress Plugin Directory. Zoek simpelweg op ParkingPro bij “nieuwe plugin”. Kleuren en teksten zijn simpelweg in te stellen in WordPress zelf zodat de plugin helemaal in de eigen huisstijl kan worden getoond. De plugin werkt middels een API met uw ParkingPro systeem en zal de beschikbare producten incl de afbeeldingen en tarieven tonen. Bij het doorboeken zal deze data worden meegegeven aan het normale reserveringsformulier.

Link

https://profiles.wordpress.org/parkingpro/#content-plugins

Post:

16 september 2019

Reserveer formulier PRO

ParkingPro Reserveerformulier iframe

Upgrade naar PRO

Ons nieuwste reserveer formulier PRO is vanaf 1 oktober 2019 te verkrijgen. Dit formulier heeft een geheel andere opbouw en is samen met de ParkingPro Widget een tool om uw website een meer professionelere look and feel te geven. Velden zijn naar wens weg te halen om meer conversie te behalen. De selecties zijn beter zichtbaar en de tarieven worden getoond binnen de product blokken. De prijsopbouw blijft rechtsboven in beeld bij scrollen zodat uw klanten direct weten wat de gekozen producten en opties kosten.

Interesse

Bekijk de tarieven op de tarieven pagina en stuur uw verzoek naar support@parkingpro.nl.

Post:

10 september 2019

Kantoren

Office | The Netherlands – Hilversum (HQ)
Office | Germany – Düsseldorf Airport
Office | Spain – Alicante Airport
Office | France – Paris Orly Airport
Office | Belgium – Zaventem Airport

Bezoekadres

Zeverijnstraat 6
1216 GK Hilversum
Nederland
(Hilversum Business Centre)